Methode: Plus/Min geloof

Het +/- geloof

Wij als stichting C.T.D. zouden graag het +/- geloof de wereld in brengen waarbij de nadruk natuurlijk licht op “geloof”. Geloof in dat positieve energie als tool kan dienen om zo betere keuzes te leren maken in ons leven. Voor we je leren over de diepte van het +/- geloof gaan we ervan uit dat we al door het proces van bewustwording heen zijn gegaan. Hier hebben we al met onszelf de daarbij horende vragen doorgenomen en onderscheid leren maken waar wij als persoon wel en niet plus energie uit kunnen opnemen. 
Wat is het +/- geloof?
De naam zegt het al, wij geloven dat als we als mens leren zien/observeren of iets (+) positief geladen of (-) negatief geladen is, we op deze manier zoveel mogelijk negativiteit kunnen gaan afweren in ons leven en positiviteit toe laten in ons leven. Om zo te werken naar (+) positieve, groene, energie. Als we onszelf bewust leren worden van het effect dat we als mens hebben op onze planeet zien we dat wij gezamenlijk veel negatieve energie in de wereld uit stoten. We kunnen daarom leren om de knop in onszelf om te zetten door ons als samenleving, gezamenlijk naar positieve energie af te stellen. Dit zal ervoor zorgen dat wij in plaats van negatieve energie, een positieve energie uitstoot zullen hebben over de planeet. Het doel hiervan om zelf het instrument te leren zijn voor onze genezing, die van onze directe omgeving en moeder natuur als organisme. 
Alles in dit leven is verbonden  met elkaar door middel van statische geladen elektro-magnetische deeltjes. Logisch toch?
Wij mensen kunnen mits wij onszelf omzetten naar (+) positief geladen energie dienen als het medicijn wat deze planeet zo hard nodig heeft. Door zo gezamenlijk positieve energie aan onze omgeving uit te stoten kunnen we de statische geladen deeltjes in onze directe omgeving opladen met (+) positieve energie en moeder natuur helpen met 'groene' stroom.

Wat is het Positiviteits Netwerk

Het Netwerk kan je zien als een onzichtbaar energie veld verbonden met de natuur waar we ons allen op kunnen aansluiten.

Het Positiviteits Netwerk is een project van C.T.D. Movement. We maken gebruik van ons zelf ontwikkelde methodiek, 

het +/- geloof waarbij je via een proces van bewustwording de mens te leert zichzelf te ontgiften. Ontgifting door negatieve input in ons dagelijks leven op uit te zetten, om zo meer positieve input toe te laten. Op deze manier leer je in contact komen met het Positiviteits Netwerk en stapsgewijs te werken met geluk. 

 

Na enige tijd leren we vertrouwd te raken met deze eeuwen oude systemen. We hebben onszelf een mentale en lichamelijke detox gegeven. Nu zullen we ons bewust worden van het feit dat we zijn aangesloten op 'het Positiviteits netwerk'. We hebben geleerd te interacten met het leven door gebruik te maken van 'wie goed doet, goed ontmoet', karma leer, the law of attraction.

 

In de cursus zullen we hier dieper op in gaan.